Varumärkesstrategi Stockholm

Rätt namn stärker varumärket

Våra tjänster

Vi erbjuder hjälp med varumärkesstrategi och naming och har ett brett utbud av relaterade tjänster. Beroende på vad du behöver hjälp med kan vi skräddarsy hela processen efter ditt företags behov.

Naming

Vi tar fram passande namn för företag, tjänster och produkter. Den kreativa processen bakom ett nytt varumärkesnamn är omfattande och börjar alltid med en konsultation tillsammans med företaget, samt en noggrann förstudie. Vi erbjuder även en slimmad variant för mindre företag, entreprenörer eller lanseringar.

Varumärkesstrategier

Vi hjälper till att bygga en strategisk plattform för varumärket. Vi håller i workshops som en del i namngivingsprocessen. Vi kan vara även vara företagets bollplank vid behov av strategisk och kreativ kompetens. Det kan vara avgörande att ha en väl utformad varumärkesstrategi.

Analys av befintligt produkt- eller företagsnamn

Vi analyserar ditt företagsnamn för att ta reda på om det fungerar och levererar enligt verksamhetsplan. Vi utvärderar produktnamnet och tar reda på om det passar den tänkta målgruppen, hur målgruppen reagerar på namnet och om det håller juridiskt.

Taglines och slogans

Om namnet visar sig fungera kan vi ta fram en effektiv och talande tagline eller slogan för att komplettera och förstärka varumärket. En stark tagline kan göra att du slipper byta namn på företaget och kan hjälpa dig kommunicera på rätt sätt mot din målgrupp.

Inspirerande föreläsningar

Vi håller gärna föredrag om du vill veta mer om hur namngivning och varumärkesbyggande på strategisk nivå fungerar. Våra föreläsningar om naming gagnar ofta hela företaget.

Hör av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster via formuläret.

 

bebis

 

Ett brett utbud av tjänster inom varumärkesstrategi och naming